Een vakfotograaf die weet wat onroerend goed nodig heeft!

Dogterom Communicatie heeft veel ervaring met het in beeld brengen van woningen. Hierdoor bent u als makelaar verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsbeelden. Funda toont immers aan dat goed beeld 50% beter scoort, dus hoe meer goede foto's hoe vaker het object bekeken wordt! En daarmee de verkoopkansen toenemen. Qua fotografie wilt u gewoon snel, goed beeld beschikbaar hebben voor gebruik in al uw media. Waarvoor u niet zelf uren hoeft uit te besteden voor de beelden, waarover u en uw opdrachtgever enthousiast raken.
Dogterom Communicatie heeft oog voor details, weet welk resultaat bereikt moet worden en werkt daar doelbewust naar toe. Een goede foto is voor ons geen toevalstreffer, maar een bewuste keuze van onderwerp, licht, compositie en afwerking. Een kwestie van kennis en het beheersen van de technieken.
Kiest u voor Dogterom Communicatie dan betekent dat u kies voor hoge kwaliteit, voor een zeer redelijke prijs. Meer dan alleen exposure in de markt, meer geinteresseerde kopers, kortere doorlooptijd van te koop staande woningen, waardoor u en uw medewerkers zich volledig kunnen richten op het verkopen van de woning.
Back to Top